تیم سازی و اتاق فرار

تیم سازی و اتاق فرار یک ترکیب عالی هستن

همه ی ما اینو می دونیم که گاهی اوقات انتخاب کردن سرگرمی و تفریح  برای وقت گزروندن با همکارا کاره سختیه. پیدا کردن تفریحی برای همکاران یک مجموعه که بتونن هم زمان هم تفریح کنن و هم کاره تیمی و گروهیشون افزایش بدن برای مدیران مجموعه ها به چالشی بزرگ تبدیل شده. حالا با اینکه که ما می گیم بیرون رفتن و وقت گذروندن با همکارا خوش می گذره اما معتقدیم که انتخاب بازی های اتاق فرار جایگزین بهتری برای تفریح های خسته کننده ای هست که معمولاً هیچ نتیجه ای هم ندارن.

اگر که هنوز قانع نشدی، اینجا ۴ دلیل هست که چرا باید برای گردش های کاری اتاق فرار رو انتخاب کنی:

۱- تیم سازی مشکله.

هر چند، که تعدادی آدم رو مجبور به کار تیمی تو یه وضعیت استرس زا برای مدت کوتاهی کنی، معمولاً یک گروه پویا و با انرژی ایجاد میشه. اتاق های فرار به طور ویژه به خاطر اینکه بازی های خطی هستن برای تیم سازی خوبن. منظور اینه که تیم ها باید با هم کار کنن تا یک پازل، معما، و یا مانع رو در یک زمان حل کنن. به علاوه، اتاق فرار یعنی اینکه اگر همه تیم کارشون تموم نشده باشه فرار کردن ممکن نیست. و در ادامه همه ی اعضای تیم باید شرکت داشته باشن و دزدکی کاری نکنن. تجربه نشون داده که تو بیشتر مواقع کار تیمی بهترین نتیجه رو توی اتاقهای فرار داره.

۲- به عنوان رئیس می تونی دید واضح تری نسبت به نقاط قوت و ضعف کارمندات پیدا کنی.

اگر دنبال نفر بعدی برای ترفیع دادن هستی، نه تنها اسکیپ روم یک روش عالی برای دیدن اینکه افراد زیر فشار چجوری کار می کنن هست بلکه می تونی بفهمی که چه کسی گروه رو به طور طبیعی اداره می کنه و از مانع ها می گذرونه. همچنین، یک تعریف خیلی روشن درباره ی انواع رهبر وجود داره. می تونی ببینی که رهبر ظالم کیه ( کسایی که به پیشنهادهای بقیه گوش نمی دن) یا کسی که بهش می گن رهبر دیپلماتیک (همونی که از پیشنهادهای هم تیمی هایش استقبال می کنه). همه تردید دارن که یکی از کارمندات، شاید یکی از مدیران، داره مدعی اعتباری میشه که از سخت کوشی دیگران نشأت گرفته!! این راه خوبیه تا مچش رو وسط کار بگیری.
این روزها در بسیاری از اتاقهای فرار بنا به در خواست مدیران میتوان بعد از بازی نتیجه کارگروهی و شخصیت هر فرد را در زمان انجام کارگروهی سنجید و طی یک گزارش مکتوب جهت بهره برداری بهتر به آنها ارایه کرد،

تیم سازی برای مجموعه ها

 

۳- یه ذره رقابت دوستانه ضرر نداره.

بعضی از اتاق های فرار هستن که داخلش امکان رقابت وجود داره. رقابتی که بسیار سخت ولی در عین حال دوستانست. همچنین اکر به همچین اتاق های فراری دسترسی ندارید اعضای مجموعه را به چند تیم تقسیم کنید و به گروهی که بتونن در زمان کمتری از اتاق خارج بشن پاداشی بدهید.
 معمولا در سازمانها امکان رقابت در شرایط یکسان بین همکارا وجود نداره اما شما می تونید این رقابت و به صورت تفریح و سرگرمی در قالب بازیهای اتاق فرار انجام دهید. در ابتدا امکان داره کسانی که تجربه اتاق فرار را ندارن جلوی این رقابت مقاومت کنن ولی ما به شما قول می دهیم بعد از یکبار تجربه خاطره خوش این رقابت را هیچوقت فراموش نخواهند کرد.

بعضی از سازمانها این رقابت و بین بخشهای مختلف سازمان خودشون انجام میدن. فکر کنید تیم بخش مالی با تیم فروش شما یک رقابت دوستانه در قالب تفریح داشته باشند. این یکی از بهترین پاداشهایی هست که میتونید به اعضای مجموعتون بدید.

تیم سازی

 

۴ – شکست به صمیمیت ختم میشه.

اگر که هیچ کدوم از کارمندات موفق به فرار نشدن، پس همه با هم می بازن. اونا می تونن از اشتباهایی که در طول بازی تو اتاق داشتن یاد بگیرن، میشه فهمید که دانش مهارت های گروهی اونا تقویت شده. اگر که یکی از اعضای گروه در ارتباط برقرار کردن ضعیف عمل کرده، برای آینده براشون تجربه شد که لازمه که درباره ی نظرها و ایده هاشون بیشتر از صداشون کمک بگیرن. یا اگر یکی با شنیدن به نظرات بقیه دست و پنجه نرم می کنه، شاید تو کار های گروهی بعدی بیشتر به اطرافیان اهمیت بده. واقعا، این یک موقعیت برد-برد هست. 

در صورتی که میخواهید یک برنامه اتاق فرار برای همکاران خودتون انتخاب کنید ما میتونیم با توجه به شرایط شما بهترین پیشنهاد و در اختیارتون بزارید. با ما در تماس باشید تا بتونیم برای بهتر کردن تجربتون شما را راهنمایی کنیم.
اگر با همکاراتون تجربه اتاق فرار دارید خوشحال میشیم نظرات خودتون و از طریق کامنت در اختیار ما بزارید.

 

فیسبوک
لینکدین
واتساپ
تلگرام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای ثبت دیدگاه وارد اکانت خود شوید...

برای ثبت دیدگاه وارد اکانت خود شوید...