اتاق خشم: پیشنهادی برای رهایی از تنش‌های روزمره

اتاق خشم: پیشنهادی برای رهایی از تنش‌های روزمره
اتاق خشم
اشتراک گذاری:
Telegram
WhatsApp
Twitter - X

اتاق خشم یا “اتاق خشم و هیجان” یک نوع تجربه‌ی سرگرمی و روان‌شناسی است که به شرکت‌کنندگان این امکان را می‌دهد که احساسات و افکار خود را در محیطی امن بروز دهند. در این تجربه، شرکت‌کنندگان وارد یک اتاق مخصوص می‌شوند که معمولاً محیطی آرام و مطمئن است و امکاناتی مانند میله‌های چوبی، تلویزیون، کف‌پوش‌های نرم و وسایلی که احتمالا در روزمره با آن سرو کار دارید، دارد.

در اتاق خشم، شرکت‌کنندگان دعوت می‌شوند که با آزادی بیشتری خشم خود را بروز دهند. این شامل  فریاد زدن، ضربه زدن به اشیاء، شکستن اجسام، آسیب رساندن به وسایل و در بعضی وقتها حتی بغض و گریه کردن، یا هر فعالیت دیگری است که به آنها کمک می‌کند تا احساسات منفی خود را رها کنند و احساسات مثبت را تقویت کنند.

این نوع تجربه معمولاً تحت نظر روان‌شناسان و کارشناسان روان‌شناسی انجام می‌شود و می‌تواند به عنوان یک روش درمانی و آرام‌بخش برای کاهش استرس، تسکین دردهای روحی و افزایش رضایتمندی و آرامش ارائه شود. این تجربه برای افرادی که ممکن است در زندگی روزمره‌شان به فشارها و استرس‌های زیادی برخورد کنند، مفید و موثر است.

آیا بعضی اوقات لازم است خشم خود را رها کنید؟ آیا دیگر از رئیس، روابط و روتین زندگی خود یا از دنیا خسته شده‌اید؟ 
گزینه‌های بسیاری برای مبارزه با تنش داخلی وجود دارد که در این مقاله معرفی می‌شوند. اما ما دو مورد از آن‌ها را انتخاب کرده و زیر ذره بین قرار داده ایم: «اتاق خشم» (rage room) و «اتاق فرار» (escape room). شما کدام یک را ترجیح می‌دهید؟

برای اینکه این موارد را کامل‌تر بشناسید به معرفی و بررسی هر یک می‌پردازیم.

اتاق خشم چیست؟

در اتاق خشم می‌توانید امپراتوری تخریب و ویرانی را به طور قانونی تجربه کنید. در فضای این مکان می‌توانید بدون کنترل جامعه متمدن، از تنش درونی خود بکاهید.

اصول اتاق خشم براین پایه است که، بدون تفکر و با قدرت بدنی مسئله ذهنی خود را حل کنید.

برای ورود به اتاق خشم تنها کافیست تا هزینه ورودی آن را پرداخت کنید و در ازای آن به یک اتاق ویژه با تجهیزات حفاظت فردی پای بگذارید و تمام وسیله‌های اطراف خود را بدون عواقب خرد کنید. شما به هیچ همراهی نیاز ندارید، و تنها نیاز شما ابزاری برای از بین بردن وسایل اتاق خشم می‌باشد. ایده اتاق عصبانیت از این نظریه ریشه گرفته است که تخلیه خشم می‌تواند باعث کاهش انرژی‌های مضر از درون و اطراف ما شود.
در نگاه اول این دیدگاه منطقی به نظر می‌رسد، اما با بررسی عمیق‌تر، باید بپذیریم که این طرز تفکر بحث برانگیز است. از نگاهی دیگر طرز تفکر بیان شده می‌تواند کارساز باشد، زیرا ما انرژی‌های غیرضروری و نا امید کننده‌ای داریم که آن‌ها را به انرژی‌های فیزیکی تبدیل می‌کنیم تا باعث خنک شدن روحیه‌ مان شوند. با این حال با انجام دادن این ایده یک محصول اضافی از طریق نیروی فیزیکی ایجاد می‌شود، که آن تخریب وسایل است و می‌تواند رضایت منفی ناخواسته‌ای را ایجاد کند.

 

قشلث قخخئ
در نهایت می‌توان گفت به وجود آمدن احساسات خوب برای ما از طریق تخریب کردن وسایل در اتاق خشم ایده رضایت بخشی است. اما تجربه کردن آن می‌تواند احتمال تکرار این روش برای حل مسائل را افزایش دهد. طیف گسترده‌ای از مطالعات برای بررسی مدیریت متمایز خشم انجام شده است، با توجه به نتایج گفته شده است:

● افرادی که پس از نا امیدی اجازه کنترل خشم خود را دارند، احتمال دارد در دفعات بعدی حتی در دنیای واقعی نیز از این روش تهاجمی برای حل مسائل خود استفاده کنند، زیرا این روش می‌تواند به خوبی آرامش درونی را برگرداند.

● افرادی که پس ازعصبانیت به آن‌ها اجازه داده می‌شود چیزی را از بین ببرند، پس از تخریب هیچ کاهشی را حس نمی‌کنند. بلکه افزایش سطح عصبانیت خود را تجربه می‌کنند. علاوه بر این، برخی از آن‌ها گزارش داده‌اند که می‌توانند حتی علیه افراد واقعی نیز پرخاشگری کنند. از سوی دیگر:

● خردکردن همه چیز در یک فضای محافظت شده همراه با تجهیزات حفاظت فردی و به صورت قانونی، به نظر خنده دار و یک فعالیت ویژه یک بار مصرف است. اگرچه این نیرو ممکن است کارساز باشد. یعنی به جای اینکه احساسات خود را بپوشانیم و به طور غیر مستقیم از طریق تجاوزات سرکوب شده به دیگران آسیب برسانیم، آن را در یک اتاق خشم از وجود خود خالی کنیم.
با دید کلی می‌توان این گونه بیان کرد که بهترین راه حل این است یاد بگیرید چگونه احساسات درونی خود را مدیریت کنید اما تا آن زمان، یک اتاق خشم می‌تواند راه حل مناسبی را برایتان ارائه دهد.

● همچنین، حضور در اتاق خشم با یکی از اطرافیان، به همراه دوستان یا شریک زندگیتان می‌تواند به یک خاطره مشترک تبدیل شود. با این حال، بازی در یک اتاق فرار ممکن است تجربه با ارزش‌تری را ارائه دهد.

تفاوت اتاق خشم و اتاق فرار

اگرچه اتاق فرار و اتاق خشم شباهت‌هایی با یکدیگر دارند اما این دو تقریبا نقطه‌ی مقابل هم به شمار می‌روند. برای تجربه‌ی اتاق فرار تنها به مکان آن و کمی پول نیاز دارید. در این بازی بر خلاف اتاق خشم به جای چکش به دستان خود برای کمک گرفتن نیاز به قدرت ذهنی خود دارید. همچنین خلاقیت و مهارت‌های حل مسئله ذهنی‌تان را نیز باید مورد استفاده قرار دهید. آیا این بازی در مقایسه با اتاق عصبانیت خسته کننده به نظر می‌رسد؟
به هر حال ممکن است باشد، اما لطفاً توجه داشته باشید که در یک اتاق خشم شما به طور یکنواخت برخی چیزهای گرانبها را از بین می‌برید، و در یک اتاق فرار، شما با چالش‌های مختلفی مواجه می‌شوید که در آن شرایط نقشه فراری ارزشمند برای خودتان خلق می‌کنید. در اتاق فرار می‌توانید انرژی‌های خشمگین خود را به قدرت ذهنی تبدیل کنید تا معما را بهتر حل کنید.
اما اگر بخواهیم بزرگترین تفاوت این دو را اعلام کنیم این است که در اتاق فرار شما نمی توانید به وسایل آسیب بزنید و قرار نیست خشم خود را به صورت فیزیکی بیان کنید!

 

صحنه ای از بازی اتاق فرار

مزیت های اتاق فرار نسبت به اتاق خشم

● در فضای اتاق فرار قادر هستید تا با مشکلات جدیدی روبرو شوید که ممکن است مشکلات اصلی شما را کوچکتر کند. و اگر تجربه شما گروهی باشد، قدرت تیمی و احساس تعلق به یک گروه می‌تواند ناامیدی شما را که ناشی ازعدم توانایی در کنترل برخی از دردسرهای زندگیتان هست را به حداقل برساند. به صورت کلی در کنار برخورد با خشم، یک بازی فرار می‌تواند جذابیت و هیجان بیشتری به همراه داشته باشد.

● در اتاق فرار بگذارید نقشه و ایده‌های فرار را خودتان یاد بگیرید، تا روایت استعدادها و مهارت‌های پنهان خود را آشکار کنید.

● اتاق فرار به شما کمک می‌کند تا با ترس‌های خود روبه‌ رو شوید. نکته‌ی بعدی این است که مدیریت تنش بدون شک ضرورت کاهش تنش می‌باشد و نحوه انجام آن یک عامل کلیدی است. هدف اصلی اتاق خشم، مقابله با نا امیدی درون است، در عین حال، هدف اتاق فرار پیچیده‌تر است.

اتاق خشم تهران

اگر ساکن تهران هستید و به دنبال تخلیه خشم از طریق اتاق خشم تهران می گردید به شما اتاق خشم چیتگر را پیشنهاد میکنیم. آدرس اتاق خشم دریاچه چیتگر سر راست است. شما به غرب تهران صفر می کنید و به مجموعه تفریحی چیتگر مراجعه میکنید و با پرداخت کمترین مبلغ عصبانیت خود را به صورت کنترل شده تخلیه می کنید.

هزینه اتاق خشم  هران:

هزینه اتاق خشم تهران دارای یک مبلغ ثابت ورودی می باشد که از ۸۰.۰۰۰ الی ۱۰۰.۰۰۰ تومان شروع می شود و برای وسایلی که قرار است به آن اسیب بزنید چیزی در حدود ۱۰۰.۰۰۰ الی ۱.۰۰۰.۰۰۰ تومان  بسته به انتخاب وسایلی که قرار است به آن اسیب بزنید متفاوت است. در زیر قیمت حدودی وسایل را می توانید مشاهده کنید:

  • تلوزیون : ۳۰۰.۰۰۰
  • کیبرد و رادیو : ۱۵۰.۰۰۰
  • شیشه(شامل ۲۰ عدد شیشه): ۱۰۰.۰۰۰
  • کیس کامپیوتر : ۲۰۰.۰۰۰
  • بشقاب و لیوان : ۱۵۰.۰۰۰

لیست اتاق خشم های تهران:

اتاق خشم چیتگر

آدرس: مجموعه تفریحی دریاچه خلیج فارس، انتهای بلوار ارم، انتهای خیابان کوهک

شماره تماس: ۰۲۱-۴۴۵۲۸۰۱۰

پیج اینستاگرام: @angerroomirn

اتاق خشم ارم

آدرس: مجموعه تفریحی ارم سبز، خیابان شریعتی، بالاتر از پل سیدخندان

پیج اینستاگرام: @roomofrage

اتاق خشم کاخ

آدرس: خیابان ولیعصر، بالاتر از میدان ولیعصر، خیابان سرهنگ سخایی، خیابان عارف، پلاک ۱۴

شماره تماس: ۰۲۱-۸۸۶۶۵۶۶۵

پیج اینستاگرام: @kaakhroom

اتاق خشم ۷۲

آدرس: خیابان آزادی، بعد از ایستگاه مترو دانشگاه تهران، خیابان ۱۶ آذر، نبش خیابان ۱۵ خرداد، پلاک ۱۴۶

شماره تماس: ۰۲۱-۶۶۸۷۱۰۳۰

پیج اینستاگرام: @room72

اتاق خشم مشهد

اتاق خشم کلاکت مشهد یکی از معروفترین این مراکز در شهر مشهد می باشد که وسایل متفاوت و جذابی برای آسیب رساندن دارند. قیمت ورودی اتاق خشم مشهد ۸۰.۰۰۰ تومان است که تنها برای ورود به این اتاق می باشد و شما باید ایتم های موجود را از قبل انتخاب و هزینه آن را جداگانه پرداخت کنید. هزینه بعضی از ایتم ها به شرح زیر است:
تلوزیون : ۲۰۰.۰۰۰
کیبرد و رادیو : ۱۰۰.۰۰۰
شیشه(شامل ۲۰ عدد شیشه): ۷۰.۰۰۰
کیس کامپیوتر : ۱۵۰.۰۰۰
بشقاب و لیوان : ۷۰.۰۰۰

اتاق خشم

پیشنهاداتی برای تجربه بهتر اتاق خشم:

۱. آشنایی با قوانین و مقررات: قبل از ورود به اتاق خشم، اطمینان حاصل کنید که با قوانین و مقررات اتاق آشنا هستید. ممکن است در برخی اتاق‌های خشم، محدودیت‌ها و قوانین خاصی وجود داشته باشد که باید رعایت شود.

۲. آماده‌سازی روانی: پیش از شرکت در اتاق خشم، آماده‌سازی روانی خود را انجام دهید. ممکن است تجربه‌ی این اتاق برخی احساسات شدید مانند عصبانیت، غضب و حتی گریه به وجود آورد، بنابراین اطمینان حاصل کنید که آماده‌ی مقابله با این احساسات هستید.

۳. تمرکز بر تجربه: وقتی وارد اتاق می‌شوید، به تمرکز بر تجربه و احساساتی که به وجود می‌آورد، توجه کنید. اجازه دهید به آزادی احساسات خود بپردازید و به هر فعالیتی که به شما کمک می‌کند احساسات منفی را رها کنید.

۴. مراجعه با افراد ماهر: در صورت امکان، به اتاق خشمی مراجعه کنید که توسط افراد ماهر و دارای تجربه در این زمینه راه‌اندازی شده باشد. این افراد می‌توانند شما را در مدیریت احساسات و تجربه‌ی بهتر این فعالیت کمک کنند.

۵. استفاده از فرصت برای رهایی از استرس: اتاق خشم یک فرصت خوب برای رهایی از استرس و احساسات منفی است. از این فرصت برای بهبود روحیه و افزایش آرامش و آرامش استفاده کنید.

با رعایت این پیشنهادات، تجربه‌ی اتاق خشم می‌تواند یک تجربه‌ی مفید و آرامش‌بخش برای شما باشد.

آیا اتاق خشم تنها راه مقابله باخشم است؟ نظر کارشناسان در این باره چیست؟

چند نفس عمیق بکشید و تا هرچه می‌خواهید را حساب کنید! هدف این روش تنظیم مجدد طرز تفکر شماست. شناخته شده است که اقدام با انگیزه خشم، غالباً بیشتر از منافع ضرر دارد. بنابراین قبل از اقدام حساب کنید. شاید قبلاً هرگز تلاش نکرده باشید، اما حالا وقت امتحان کردن مدیتیشن می‌باشد.
ممکن است هنگامی که گرم مزاج هستید عجیب به نظر برسد؛ با این حال، باور کنید که گاهی سکوت بلندتر از سر و صدا است! رفتار خشونت‌آمیز پاسخی غریزی برای یک مسئله دردسرساز است. اگرچه، مراقبه به سطح بالایی از عقل نیاز دارد. در حالت عصبانیت، شما بر روی یک چیز آزار دهنده تمرکز می‌کنید، که با این عمل ممکن است خود را شعله‌ ور کنید. بیایید سعی کنیم تمرکز خود را تغییر دهیم. برای حل یک مشکل همانند یک بازی فرار تمرکز کرده تا کشف و تجربه کنید، در این گام متوجه می‌شوید انرژی‌های عصبانیت شما می‌توانند به روش معقولتری استفاده شوند.

● دوش آبسرد بگیرید. آیا اغلب هنگام عصبانیت احساس می‌کنید که فشار خون شما در به شدت افزایش یافته است و سر شما واقعاً گرم و قرمز است؟ افزون بر موارد بیان شده قلب شما مانند مواقع دویدن با تمام سرعت، به شدت می‌تپد؟
صادقانه بگویم که کینه توزی دارای عواقب جسمی است. این نکته بدان معنی است که با کاهش آن‌ها، ممکن است از جنون خود بکاهیم. بنابرین زیر دوش سرد قرار بگیرید تا دما را کاهش داده و به موازات آن سیستم گردش خون خود را آرام کنید.

● به باشگاه بروید. در صورتی که به نظر می‌رسد روش‌های ذهنی و معنوی بی‌فایده است، باز هم فرصت دارید. بیایید برخی از تمرینات بدنی را انجام دهیم:
در زمین یا در پارک مجاور بدوید، وزنه‌هایی را بلند کنید، هل دادن وسایل ورزشی را تجربه کنید، از یک درخت بالا بروید، با دوچرخه خود فعالیت کنید، به طور کلی به سمت ورزش بروید، فعالیت بدنی‌ که همراه با ویرانی نباشد را امتحان کنید.
انجام ورزش می‌تواند به عنوان یک میله برق عمل کند و انرژی تهاجمی شما را بدون ایجاد تخریب به قدرت بدنی تبدیل کند. در این حالت انرژی شما هرگز از بین نمی‌رود و تنها تبدیل به انرژی مثبتی می‌شود. ما از توالی ژنتیک انسان تشکیل شده‌ایم! ناامیدی، استرس، عصبانیت و پرخاشگری بخشی از زندگی و روابط ما خواهد بود.
راه حل این نیست که به هر قیمتی از آن‌ها اجتناب کنید، بلکه رسیدگی به آن‌ها روش اصلی است. این کار را با عصبانیت یا در اتاق فرار انجام دهید، و یا شاید در سالن بدن سازی یا زیر دوش یخ زده؛ روش انجام آن به خود شما بستگی دارد. معنای همه روش‌ها عملکرد طولانی مدت بدون آسیب رساندن به کسی است.

5/5 - (1 امتیاز)
مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با پشتیبانی:
09901906367

اشتراک گذاری

اتاق خشم: پیشنهادی برای رهایی از تنش‌های روزمره را با دوستان خود به اشتراک بگذارید!

Twitter
Telegram
WhatsApp