افسانه مرد مرموز تائورد

در سال ۱۹۵۴، مردی با گذرنامه‌ای از Taured (کشوری که وجود ندارد) به فرودگاه هانه دا در توکیو وارد شد. آیا او یک مسافر از بُعد دیگر بود؟ یا فقط یک کلاهبردار آماتور بود که سعی می‌کرد دزدکی وارد این کشور شود؟ در این مطلب، افسانه مرد مرموز تائورد و اینکه چرا برخی معتقدند که او از یک جهان موازی آمده است را بخوانید.

خلاصه‌ای از افسانه مرد مرموز تائورد

در یک روز گرم تابستانی در جولای ۱۹۵۴، مردی به فرودگاه هاندا توکیو وارد شد. او از هر نظر، کاملا عادی بود: سفیدپوست، ریش‌دار، کت‌شلوار پوشیده؛ احتمالا فرانسوی صحبت می‌کرد؛ کمی ژاپنی می‌دانست. هیچ‌چیز غیرعادی نبود تا اینکه مرد، پاسپورت خود را تحویل داد.

گذرنامه به‌ظاهر قانونی بود، اما یک نکته عجیب در مورد آن وجود داشت. گذرنامه در کشور Taured صادر شده بود. تا آنجا که افسران مهاجرت فرودگاه هاندا اطلاع داشتند، Taured کشوری نبود که در هیچ کجای زمین وجود داشته باشد.

بااین‌حال، هنگامی که آن‌ها با این مرد در خصوص فریب‌کاری برخورد کردند، او دلخور شد. او مصرانه ادعا می‌کرد که تائورد واقعا وجود داشته و نزدیک به ۱۰۰۰ سال قدمت دارد.

افسران ژاپنی، با این باور که این مرد عجیب ممکن است یک خلاف‌کار باشد، مادامی‌که تحقیقات دقیق‌تری انجام می‌دادند، او را در یکی از هتل‌های اطراف به مدت یک شب جا دادند. دو نگهبان، بیرون از اتاق مرد مستقر بودند تا مطمئن شوند که او فرار نمی‌کند. بااین‌حال وقتی صبح روز بعد فرا رسید و افسران رفتند تا با مرد صحبت کنند، وقتی متوجه شدند که او بدون هیچ ردی ناپدید شده است، شوکه شدند. داستان این چنین پیش می‌رود.

برای برخی، داستان مرد تائوردی، همان‌طور که شناخته شد، شاهدی است بر این نظریه که می‌گوید جهان‌هایی موازی با جهان ما وجود دارند؛ در نتیجه ممکن است خود این مرد به طور تصادفی به بُعد ما، جایی که تائورد هرگز وجود نداشته است، لغزیده باشد. برخی دیگر اظهار کرده‌اند کل داستان، چیزی بیش از یک دروغ نیست. حقیقت، اما جایی در وسط نهفته است.

چرا برخی معتقدند که او از یک جهان موازی آمده است؟

 

چرا برخی معتقدند که او از یک جهان موازی آمده است؟

چندین مؤلفه در افسانه مرد مرموز تائورد وجود دارد که برخی از افراد کنجکاو را طی سال‌ها به این نتیجه رسانده‌اند که او از بُعد دیگری آمده است. این مؤلفه‌ها در ادامه آمده‌اند.

کشور تائورد

اولین مورد، خود کشور تائورد است. وقتی نقشه‌ای به مرد نشان دادند و از او خواستند کشورش را مشخص کند، گفته می‌شود که او به آندورا، کشوری بین اسپانیا و فرانسه، اشاره کرد، کمااینکه به سرعت عصبانی و گیج شد. چرا زادگاهش تائورد روی این نقشه ذکر نشده بود؟ اینجا همان جایی بود که کشورش باید می‌بود و جایی بود که کشورش برای ۱۰۰۰ سال بوده است.

همچنین گفته می‌شود که این مرد، ارز چندین کشور اروپایی و مُهر فرودگاه‌های متعدد سراسر جهان را داشته است. او حتی قبلا چندین بار از توکیو بازدید کرده بوده است.

بااین‌حال، شرکتی که او ادعا می‌کرد در آن کار می‌کند، هرگز در مورد او چیزی نشنیده بود؛ همچنین هتلی که او ادعا می‌کرد در آن، اتاق رزرو کرده یا مقامات شرکتی در توکیو که قرار بود با آن‌ها ملاقات کند، هیچ‌کدام چیزی از او نشنیده بودند. باوجوداین، این مرد ظاهرا اسناد مختلفی داشت که داستان او را تأیید می‌کردند.

 


 

مقاله پیشنهادی برای مطالعه:

هفت راز مهم در مورد جی. رابرت اوپنهایمر

 


 

ناپدید شدن مرد

مؤلفه دوم، طبیعتا، ناپدید شدن مرد از اتاق هتلش است. اتاق چندین طبقه بالا و فاقد بالکن بود. طبق گزارش‌ها، پلیس حتی تشخیص داد که این مرد نمی‌توانست از طریق پنجره فرار کند. نگهبانان نیز هرگز او را در حال ترک آنجا، ندیدند.

نتیجه گیری

در مجموع، این وقایع تعداد زیادی از افراد را به این نتیجه رسانده‌اند که این مرد به طور تصادفی از یک بُعد موازی به بُعد ما وارد شده است. آن‌ها می‌گویند در این جهان موازی، Taured واقعا وجود دارد و مرد راست می‌گوید. آن‌ها درباره علت ناپدید شدنش می‌گویند که او به جهان خودش سُر خورده است، ظاهرا باز هم بدون هیچ قصد یا توضیحی! افسانه مرد مرموز تائورد به شدت درخور توجه است؛ و شاید باورنکردنی است که برخی مخالف باشند.

ناپدید شدن مرد

 

جان آلن زگروس، مرد مرموز واقعی اهل Taured

به گفته سایت اسنوپس، یک حادثه واقعی، الهام‌بخش داستان مرد تائوردی بوده است. فقط داستان این مرد، نسخه‌ای به‌شدت اغراق شده و بیش از حد عجیب، از داستان واقعی است و داستان واقعی به مراتب کم هیجان‌تر است.

به همان میزان که ایده «یک بازدیدکننده از بُعد دیگر»، می‌تواند هیجان انگیز باشد، واقعیت تأسف‌بار این است که مرد تائوردی چیزی بیش از یک کلاهبردار ساده نبود. شواهد بسیار زیادی وجود دارند که نشان می‌دهند هویت واقعی مرد تائوردی، جان آلن زگروس است که در سال ۱۹۶۰ در توکیو دستگیر شد. او به دلیل تلاش برای نقد کردن چک‌های جعلی، پس از استفاده از گذرنامه ساختگی برای ورود به این کشور، به دام پلیس افتاد.

مناظره درباره افسانه مرد مرموز تائورد و پاسپورت جعلی

در ۲۹ ژوئیه ۱۹۶۰، مناظره‌ای در مجلس عوام بریتانیا، به پرونده جان آلن زیگروس اشاره کرد. در این مجلس گفته شد که او خود را به عنوان یک مأمور اطلاعاتی برای سرهنگ عبدالناصر و یک تبعه اتیوپیایی توصیف کرده است. این مرد، طبق شواهد، با یک پاسپورت بسیار جالب توجه به سراسر جهان سفر کرده است. این پاسپورت به زبانی ناشناخته نوشته شده و با وجود اینکه مدت‌ها توسط لغت‌شناسان مورد بررسی قرار گرفته، ناشناس باقی مانده است.

این نماینده مجلس ادامه داد، گذرنامه زگروس به‌ظاهر در شهر تامانروست، پایتخت ایالت تائورد، صادر شده است. جایی که زیگروس ادعا می‌کرد، یک ایالت مستقل با تقریبا دو میلیون نفر جمعیت در جنوب صحرای آفریقا است.

هدف این بحث این بود که نشان دهد پاسپورت‌ها چقدر راحت جعل می‌شوند. روزنامه The Province مستقر در ونکوور نیز در آن زمان در مورد زگروس، شخصیت اصلی افسانه مرد مرموز تائورد، گزارش داد و نوشت: «آقای زگروس می‌خواست دور دنیا سفر کند. او برای اینکه مقامات را تحت‌تأثیر قرار دهد، یک ملت، یک پایتخت، یک مردم و یک زبان اختراع کرد. همه این‌ها را در گذرنامه‌ای که خودش ساخته بود، ثبت کرد.»

 


 

مقاله پیشنهادی برای مطالعه:

چارلز منسون | حقایقی که مرد پشت هیولا را آشکار می کند

 


 

قربانی نظم و دقت ژاپنی

براساس این گزارش، زگروس توانست با استفاده از این گذرنامه جعلی به سراسر جهان به ویژه مناطق خاورمیانه با موفقیت سفر کند. هنگامی که مردم به مدارک او شک کردند، او از آن‌ها دعوت کرد تا بیانیه کوچکی که در زیر نماد ملی تائورد حک شده بود را بخوانند. روی آن نوشته شده بود: «Rch ubwaii ochtra negussi habessi trwap turapa». این جمله در هیچ زبانی معنی ندارد.

فقط زمانی که زگروس سعی کرد از توکیو بازدید کند، گذرنامه او در نهایت به طور کامل مورد بررسی قرار گرفت و داستان او به پایان رسید. مقامات ژاپنی نقشه ها را مطالعه کردند، دیدند که ایالت Taured وجود ندارد و اقداماتی را برای پیگرد قانونی زگروس آغاز کردند. روزنامه The Province از زگروس به‌عنوان «قربانی نظم و دقت ژاپنی» یاد کرد.

قربانی نظم و دقت ژاپنی

 

چه اتفاقی برای جان آلن زگروس افتاد؟

کاربر سایت ردیت، تارایوچی، از تابستان ۱۹۶۰ تا زمستان ۱۹۶۱ چندین مقاله ژاپنی منتشر کرد که به پرونده مرد تائوردی پرداخته بود. این مقالات اطلاعات بیشتری را در مورد حقیقت پشت پرده این افسانه ارائه می‌دهند.

بر اساس این گزارش‌ها، زگروس مدت کوتاهی پس از محکوم شدن به یک سال حبس از سوی دادگاه منطقه توکیو به اتهام ورود غیرقانونی و کلاهبرداری، اقدام به خودکشی کرد. زمانی که از حکم خود مطلع شد، طبق گزارش‌ها فریاد زد: «خودم را می‌کشم» و با تکه‌هایی از بطری شیشه‌ای شکسته‌ای که پنهان کرده بود، بازوهایش را برید.

زگروس، کسی که افسانه مرد مرموز تائورد را به وجود آورده بود، در اکتبر ۱۹۵۹، با استفاده از پاسپورت جعلی، به همراه همسر کره‌ای‌اش وارد ژاپن شده بود، اما زمانی که در این کشور بود، برای پرداخت هزینه اقامت خود با مشکل مواجه شد. او چک‌های تقلبی به ارزش ۲۰۰۰۰۰ ین (۱۴۰۶ دلار) را در بانک‌های مختلف توکیو نقد کرد و همچنین مدعی شد که هم از طرف CIA و هم از FBI بوده و به دستور یک سازمان مرتبط با کشورهای عربی در ژاپن کار می‌کند.

روزنامه‌ها همچنین خاطرنشان کردند که پاسپورت زگروس به اندازه یک مجله هفتگی بود و با یک نگاه، جعلی بودن آن قابل تشخیص بود».

بااین‌حال، شاید شگفت‌انگیزترین مؤلفه داستان زیگروس این است که او هیچ زمانی را در زندان سپری نکرد. زمانی که همه چیز گفته شد و انجام شد، تعداد روزهایی که او قبلا در حبس گذرانده بود بیشتر از محکومیتش بود و بنابراین در موعد مقرر آزاد شد.

در نهایت، زگروس گفت که ژاپن را ترک خواهد کرد تا زندگی جدیدی را در کشوری جدید آغاز کند. هیچ‌کس هرگز نفهمید که او از کجا آمده بود یا واقعا که بود. پس از ترک ژاپن، نام او هرگز در هیچ حرکت تاریخی مهمی دوباره ظاهر نشد.

نتیجه گیری

همان‌طور که جان آلن زیگروس در گمنامی محو شد، داستان او برعکس عمل کرد. داستانش در تمام دنیا پخش شد و از حکایت یک کلاهبردار که به سراسر جهان سفر می‌کرد به افسانه شهری مردی از Taured تبدیل شد؛ انسانی دیگر بُعدی برای لحظه‌ای کوتاه در جهان ما موجود و سپس ناپدید می‌شود، طوری که انگار اصلا اینجا نبوده است. امیدواریم از خواندن افسانه مرد مرموز تائورد لذت برده باشید.

فیسبوک
لینکدین
واتساپ
تلگرام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای ثبت دیدگاه وارد اکانت خود شوید...

برای ثبت دیدگاه وارد اکانت خود شوید...